duminică, 12 decembrie 2010

Invitaţie Specială


     Cu ocazia împlinirii a 1000 de ani de la înfiinţarea cimitirului Doina, sâmbătă, 18 decembrie, sunteţi invitaţi la cel mai spectaculos carnaval din istorie: “Carnavalul Scheleţilor”.

 Din programul serii: Pentru început ve-ţi fi serviţi cu o ciorbă proaspătă de oase, de acum 7ani, cu sărmăluţe din firul ierbii şi salată orientală "ca la Doina". 
  Programul artistic va continua cu momente vesele cu Dan Scaraotschi şi Florin Schelet, acompaniaţi de marii solişti vocali, precum: Margareta Groapă, Adrian Jale şi participantul extraordinar al acestui show - Gigi Moartea.
 Pentru iubitorii de film, se poate viziona, în jurul orei 24, filmul “Fantomele din Doina” cu scene inspirate din viaţa de zi cu zi…
 Carnavalul va continua cu o tombolă specială, transmisă în direct pe posturile locale – “Mormînt TV” şi “TV Ultimul Drum” – la care participanţii vor putea cîştiga: cruci la preţ redus, locuri de veci, sicriuri mobilate, lumânări, tămâie şi alte obiecte de parastas… 
NU RATAŢI OCAZIA DE A CÎŞTIGA!!!


Extraordinara trupă de dans a lui Luigi Cavou vă va delecta cu un număr artistic după marea tombolă şi programul nostru va fi încheiat de orchestra de jale "STRIGOIUL", condusă de Gelu Sicriu.

Vă aşteptăm...

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu